Uși antifoc pietonale

Ușile rezistente la foc reprezintă o soluție de securitate vitală în cazul unui incendiu

Usi antifoc ENDOOR

  • Ușile noastre au trecut cu brio testul inițial și obligatoriu, produs conform standardului european EN 1191, pentru a obține certificarea de rezistență la foc EN 1634. Această certificare atestă că ușa noastră a trecut prin numeroase teste mecanice și de închidere riguroase impuse de acest standard european, inclusiv pentru sticlă, și este construită la standarde înalte.
  • Rezultatul este o ușă care va servi pentru mai mulți ani de utilizare zilnică în condiții dure, fără să-și piardă din calitate. De asemenea, toate accesoriile sunt certificate și marcate CE, conform legislației.
  • Asigurăm controlul și gestionarea calității, astfel încât balamalele, încuietorile, regulatoarele de închidere și toate accesoriile opționale, cum ar fi barele antipanica, sunt conforme cu cele mai înalte standarde europene, garantând fiabilitatea și durabilitatea acestora. 

Usi antifoc UNIFORM

  • Uși metalice rezistente la foc de calitate superioară și la prețuri avantajoase! Disponibile într-un singur canat, cu deschidere pe stânga sau dreapta și fără a necesita ajustări înainte de vânzare. Aceste uși sunt certificate pentru instalare în trei moduri diferite, folosind bride, suruburi expandabile sau pe sub-cadru pre-instalate. 
  • Disponibile în versiunile EI2 60 și EI2 120 min, acestea sunt furnizate asamblate cu folie de protecție și pregătite pentru instalarea bărilor antipanica și închizătorului de ușă, inclusiv cu cilindru, garnitură de etanșare, plăci de protecție din oțel inoxidabil, electromagneți și unitate de control. Ușile noastre sunt special concepute cu toc și canate identice din punct de vedere estetic cu modelul ENDOOR pentru a fi combinate și utilizate împreună pe șantierele unde sunt necesare dimensiuni standard sau personalizate, echipate cu geam sau cu două canate. 
  • Aceste uși sunt testate și certificate conform noului standard european EN 1634-1, care este mai strict și mai complex decât standardul UNI 9723. Cu documentație mai cuprinzătoare decât cele cu certificare standard UNI 9723, aceste uși sunt certificate cu marcaj CE conform cerințelor impuse de Ministerul de Interne, garantând o fiabilitate tehnică superioară.

Solicita oferta