Seria L

Ușile de interior din colecția L sunt adevărate bijuterii cu o acoperire ultra-lucioasă, care transformă orice încăpere într-o oază de lux. Alegeți din 48 de modele, fiecare disponibil în patru variații de culori, care se potrivesc perfect cu stilul dvs. de viață.

Products not found.

Fie că optați pentru modelele cu inserții din sticlă sau pentru cele cu un design simplu și elegant, ușile din colecția L vor oferi o notă de sophistication interioarelor dvs. Sticla „GRAFIT” folosită la modelele cu inserții are o acoperire lucioasă din față și un aspect mat pe partea interioară, creând un contrast elegant.

Ușile sunt construite pe o carcasă solidă din lemn masiv de pin, astfel încât să reziste la deschideri și închideri frecvente, precum și la trântire. Materialul folosit la înveliș este superior vopselilor și lacurilor tradiționale, deoarece nu se decolorează sub razele solare și este rezistent la uzura chimică. Acest lucru înseamnă că puteți șterge cu ușurință orice desen sau marcaj făcut de copiii dvs. fără a deteriora textura sau culoarea ușii.

Și nu uitați de balamalele ascunse 3D de producție italiană și de broasca magnetică silențioasă AGB Mediana Polaris, care fac din ușile din colecția L un adevărat punct de referință pentru stilul și performanța ușilor interioare.