Seria E

Colecția XN aduce un nou nivel de rezistență și eleganță în lumea ușilor de interior. Fiecare model din această colecție îmbină robustețea carcasei din lemn masiv cu învelișul premium din polipropilenă. Acest înveliș este rezistent la uzură și la influențele negative ale factorilor externi, cum ar fi razele UV sau agenții fizico-chimici.

Products not found.

În plus, acest înveliș nu necesită nicio întreținere suplimentară, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea, și oferă un aspect impecabil ani la rând. Învelișul din polipropilenă imită perfect textura și culoarea lemnului masiv, dar îmbunătățit în sensul că rămâne intact la expunerea la agenții nocivi sau variații de temperatură.

În concluzie, colecția XN este alegerea perfectă pentru cei care își doresc uși de interior cu un aspect premium și rezistente la uzură, fără a fi necesară întreținerea constantă. Acestea pot fi instalate cu încredere în spații precum grădinițe, centre medicale și alte instituții publice, datorită materialului sigur din punct de vedere ecologic.