Ferestre din aluminiu

Ferestrele din aluminiu sunt o alegere modernă și durabilă pentru orice casă sau apartament. Aluminiul este un material robust și ușor, care poate fi fabricat în profile subțiri și elegante, conferind o imagine estetică curată și minimalistă.

SMARTIA S67

SMARTIA S67 este un sistem oscilo-batant nou, cu un design modern si un raport calitate-pret avantajos. Acest sistem ofera o eficienta energetica ridicata, siguranta si atenuare fonica, precum si accesibilitate si functionalitate crescuta. Este potrivit pentru ferestre cu linii plate sau curbate si faciliteaza accesul pentru persoane cu nevoi speciale sau copii. De asemenea, are o calitate ridicata cu performante certificate si rezistenta la intemperii.

SUPREME S77

Sistemul SUPREME S77 este destinat tipologiilor cu rupere de punte termică, fiind caracterizat prin un design modern și ce atinge cele mai înalte standarde ale piețelor avansate. Acesta este eficient energetic (certificat pentru Passive House), oferă un nivel înalt de siguranță și atenuare fonică, este ușor de utilizat și are un design modern ce facilitează accesul pentru persoanele cu nevoi speciale și pentru copii. Sunt disponibile o varietate mare de tipologii, iar calitatea este excepțională, cu performanțe certificate și rezistență în caz de intemperii.

SUPREME S91

Sistemul SUPREME S91 este conceput pentru a satisface cerințele ridicate ale caselor pasive, asigurând o eficiență energetică ridicată și un grad mare de siguranță. Dezvoltat pentru a oferi performanțe excelente în ceea ce privește izolarea termică, permeabilitatea la apă și atenuarea fonică, sistemul este ideal pentru piețele de top. Este certificat de Passive House Institute, oferă atenuare fonică ridicată, un design modern, accesibilitate pentru persoanele cu nevoi speciale și copii, facilitarea accesului și o calitate excepțională cu performanțe certificate, precum și o rezistență la intemperii.

Solicita oferta